Beställningar & Catering

Hos oss kan du beställa det du önskar i sortimentet oavsett om du är privatperson eller företag. Om du lägger din beställning vet du att det du önskar finns färdigpackat när du kommer för att hämta på den tiden du har valt, enkelt och smidigt. Önskvärt är att vi har din beställning senast vid lunch dagen innan men skulle du råka vara sent ute går det självklart bra att höra av sig ändå, så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig så du blir nöjd. Hos oss är alltid våra produkter dagsfärska så genom att beställa kan du hjälpa oss att hålla nere mängden svinn.

En del privatpersoner och företag har även en stående beställning hos oss varje vecka.  Hör av dig till oss på 054-184453 eller kom förbi bageriet så kan vi berätta mera om det.

Ska ni ha konferens, möte eller frukostmingel? Det går alldeles utmärkt att beställa catering från oss. Oavsett om ni behöver frukost, goda mackor, fika eller tårta till firandet så hjälper vi till. För att få reda på vårt sortiment samt göra beställning ringer ni oss. Detta för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa er med att få just det som passar bäst för ert behov. Ring oss på 054-184453 så hjälper vi er med er beställning. Är det aktuellt med leverans/ utkörning tar vi hjälp av Postiljohan, smidigt och miljövänligt. Kontakten med dom hjälper vi er med och de kan leverera inom Karlstad centralort måndag-fredag.

Läs mer om våra tårtor & bröllopstårtor.